Prajitura cu morcov

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu morcov

Ingrediente

  • -525 g zahar pudra
  • -28 linguri pline de ulei
  • -4 oua mari(cca270 grame)
  • -340 g faina
  • -2 lingurite(pline,dar nu cu virf)praf de copt
  • -3 cani de morcov ras(pe razatoarea mica)
  • -1,5 cana de nuci macinate
  • -1 pachet(plic) de zahar vanilat
  • -1,5 lingurita scortisoara

Mod de preparare

Se bat bine,uleiul,zaharul,ouale si zaharul vanilat;se adauga,apoi,morcovii si nucile;se amesteca bine.La sfirsit se pune faina,scortisoara si praful de copt(cernute impreuna).Se amesteca si cind nu mai sint cocoloase,compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina;se coace la foc mediu(in cuptorul preincalzit),cca 45 minute.

Rece,se taie in bucati dreptunghiulare si se pudreaza cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise