autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu morcov si nuca de cocos

Autor: Corodeanu Neli -Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Corodeanu Neli -Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 decembrie 2012

Ingrediente
300 gr morcovi,, 200 gr nuca cocos rasa, 150 gr zahar, 75 gr faina, un plic praf de copt, 3 oua, 15 gr unt

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

5 voturi

Mod de preparare

Se spala morcovii si se rad, intr un castron se amesteca morcovul cu zaharul, nuca de cocos, faina, praful de copt, ouale batute bine. Se amesteca totul foarte bine dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt si faina. In cuptor se pune la 225 grade pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu morcov si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec surpriza

Chec surpriza

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat galbenusurile cu 1/2 cana zahar pana se topeste zaharul.

0 voturi    1 comentariu
25 min
Dulciuri diverse
Chec tunel cu fructe

Chec tunel cu fructe

Se lasa ouale la temperatura camerei,30 de minute.Intr-un castron se combina faina,o cana de zahar,praful

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

5 voturi

Ingrediente

  • 300 gr morcovi,
  • 200 gr nuca cocos rasa
  • 150 gr zahar
  • 75 gr faina
  • un plic praf de copt
  • 3 oua
  • 15 gr unt

Raporteaza reteta

Retete
de Corodeanu Neli -Maria
Red Velvet

Red Velvet

Pentru blat, amestecam pe rand ingredientele,incepand cu untul si zaharul. Se coace la cuptor

1 vot    0 comentarii
1h 5 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Duchesse cu ciocolata (reteta Isabela)