Punem morcovii,( curatati, spalati si dati prin razatoarea mica ) si zaharul la foc mic pana scade zeama., apoi ii lasam la racit.Adaugam 2 oua , ulei, faina, praful de copt, sarea, zaharul vanilat, esenta de rom ( un picut ) si framantam pana obtinem un aluat bine legat. Intindem o cantitate mica de aluat si il taiem in fasii. Aluatul ramas , il punem in tavi unse cu ulei si prafuite cu faina. Ungem la suprafata cu gem de caise si punem deasupra fasiile de aluat in forma de retea. Dam la cuptor, facem o cruce sa ne ajute Doamne, Doamne sa iasa bine si gata ! POFTA BUNA COPII !!!! CUGETARE : Nu ceda nenorocirii, ci infrunt-o cu si mai multa barbatie. ( VIRGILIU- Eneida )

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii