Puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa.
Amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale.
Puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula.
Tapetati vasul termorezistent al slow cooker-ului cu hartie de copt si turnati compozitia.
Setati aparatul CrockPot 4.7 l pe programul Low pentru 2 ore.
Sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma.
Cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-l la racit pe un gratar.
Inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii