Prajitura cu morcovi- la Crockpot

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu morcovi- la Crockpot

Ingrediente

  • morcovi - 2 buc.
  • oua - 2 buc.
  • ulei - 50 ml
  • faina - 150 g
  • zahar brun - 150 g
  • radacina de ghimbir - 2 cm
  • nuci macinate - 50 g
  • suc de portocale - 50 ml
  • coaja rasa de portocala - 1 lingurita
  • praf de copt - 1 lingurita
  • bicarbonat de sodiu - ½ lingurita
  • scortisoara - 1 lingurita
  • nucsoara rasa - ½ lingurita
  • un praf de sare

Mod de preparare

Puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa.

Amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale.

Puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula.

Tapetati vasul termorezistent al slow cooker-ului cu hartie de copt si turnati compozitia.

Setati aparatul CrockPot 4.7 l pe programul Low pentru 2 ore.

Sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma.

Cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-l la racit pe un gratar.

Inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise