Se pun morcovii rasi cu zaharul maro intr-un castron, jumatate de ora, sa lase zeama.
2
Se toaca ananasul cu un cutit si se stoarce bine. Se da drumul la cuptor la 350°F (175°C). Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina sau se pun hartiute pentru muffins.
3
Se bat cu mixerul ouale cu zaharul pana se albesc si arata ca o pasta. Se adauga uleiul si esenta de vanilie, se amesteca sa se incorporeze. Se masoara faina si se amesteca cu scortisoara si bicarbonatul (nu este nevoie sa-l stingeti, este destul acid in compozitie).
4
Se pune faina peste oua si se amesteca sa se incorporeze. Se adauga si morcovii si se amesteca. Daca vi se pare prea subtire compozitia mai puneti putina faina. Se dau la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute. Verificati cu o scobitoare daca sunt gata.
Sugestii
Se poate folosi aluatul pentru blat de tort. Pentru asta aveti nevoie de o forma cu diametrul de 23 cm.
Daca nu aveti forme de muffins folositi 2 forme mici de chec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii