Ingrediente
Pentru aluat:, &bull4 oua, &bull150 g zahar (5 linguri), &bull2 morcovi mari, &bull280 g faina (14 linguri), &bull1 plic praf de copt, &bull1 plic zahar vanilinat, &bull3 lingurite scortisoara, &bull50 gr ghimbir confiat sau 2 lingurite ghimbir macinat, &bull300 ml ulei, &bull2 linguri de cafea solubila sau cacao, , Pentru decor:, &bullzahar pudra
Dificultate: Medie | Timp: 40 min
0 voturi
Mod de preparare
Ouale le batem cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o spuma alba si tare. Adugam scortisoara, cafeaua sau cacao, ghimbirul si uleiul in fir subtire. Mixam bine in continuare. Adaugam morcovii razuiti pe razatoarea mica si omogenizam. Se pune făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă amestecul într-o tavă (eu am folosit tava de tarta cu diametru de 20cm) si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 40 de minute. Se lasa la racit in tava.
Se decoreaza dupa dorinte, eu am folosit zahar pudra si forme de ciocolata alba.