Maruntitii biscuitii digestivi si amestecati cu zaharul.
Blat
Mărunțiți biscuiții digestivi și amestecați cu zahărul.
Topiți untul și adăugați peste biscuiți, amestecând bine.
Pregătiți tava în care doriți să montați prăjitura și turnați amestecul, presand bine.
Mousse de mere
Spălați și curățați merele de coajă, dați pe răzătoarea mică.
Puneți merele la foc mic, împreună cu zahărul și scorțișoara.
Lăsați pe foc aproximativ 20-30 de minute, să se pătrundă bine, amestecând des. Când merele sunt pătrunse, adăugați amidonul și mai lăsați pe foc 5 minute, amestecând. Apoi luați de pe foc, lăsați să se răcească puțin și apoi mixați cu mixerul la viteză mare, până devine spumos;
După ce s-a răcit, adăugați peste blatul de biscuiți.
Cremă ricotta
Bateți smântâna dulce cu zahărul până se întărește puțin. Separat, mixați ricotta cu 50 ml din nectarul de mere, pentru a căpăta culoare ușor verzuie, apoi adăugați smântâna bătută.
Hidratați gelatina în nectarul de mere rămas, apoi dizolvați-o pe baie de aburi și, după ce a ajuns la temperatura camerei, adăugați-o în compoziție.
Mixați până devine omogen, iar apoi adăugați peste stratul de mere al prăjiturii.
Dați la rece pentru câteva ore.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii