Separam albusurile de galbenusuri,albusul il batem cu zaharul,galbenusurile cu 7 linguri de ulei.Dupa ce am batut spuma tare albusurile punem galbenusul,amestecam punem esenta si adaugam jumatate din cantitatea de faina,dupa care punem praful de copt.Amestecam si restul de faina,ungem tava si rasturnam jumatate din compozitie...punem fructele(le dam prin faina sa nu se duca la fundul tavii), adaugam restul compozitiei si mai presaram fructe daca v-au mai ramas. Optional : La sfarsit dupa ce prajitura s-a racit punem deasupra zahar pudra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii