Prajitura cu mure

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu mure

Ingrediente

  • 7oua
  • 14linguri zahar
  • 8-10 linguri faina
  • 1esenta rom
  • 1 praf de copt
  • 500 gr mure

Mod de preparare

Separam albusurile de galbenusuri,albusul il batem cu zaharul,galbenusurile cu 7 linguri de ulei.Dupa ce am batut spuma tare albusurile punem galbenusul,amestecam punem esenta si adaugam jumatate din cantitatea de faina,dupa care punem praful de copt.Amestecam si restul de faina,ungem tava si rasturnam jumatate din compozitie...punem fructele(le dam prin faina sa nu se duca la fundul tavii), adaugam restul compozitiei si mai presaram fructe daca v-au mai ramas. Optional : La sfarsit dupa ce prajitura s-a racit punem deasupra zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise