Separam albusurile de galbenusuri,albusul il batem cu zaharul,galbenusurile cu 7 linguri de ulei.Dupa ce am batut spuma tare albusurile punem galbenusul,amestecam punem esenta si adaugam jumatate din cantitatea de faina,dupa care punem praful de copt.Amestecam si restul de faina,ungem tava si rasturnam jumatate din compozitie...punem fructele(le dam prin faina sa nu se duca la fundul tavii), adaugam restul compozitiei si mai presaram fructe daca v-au mai ramas. Optional : La sfarsit dupa ce prajitura s-a racit punem deasupra zahar pudra.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieIncearca aceasta reteta de legume cu sos de rosii la cuptor – un preparat sanatos, usor de facut, cu ingrediente simple si...
Legume cu sos de rosii la cuptor – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaReteta de salata de vinete cu maioneza. Salata de vinete cu maioneza reteta simpla si delicioasa. Cum se face salata de...
Salata de vinete cu maionezaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii