Galbenusurile se bat cu 180 g zahar si cu vanilia, pana se albesc si-si maresc volumul.
Se adauga pe rand cele 14 linguri apa, uleiul, si dupa ce s-a racit putin compozitia, se adauga praful de copt amestecat cu sarea .
Se adauga apoi albusurile batute cu restul de zahar, amestecand bine, si se toarna in tava tapetata cu hartie de copt.
Peste se pun feliile de necatrine sau alt fruct, si se baga pt. 10 min la cuptor.
Se scoate si se toarna budinca pregatita din plic; din 400 ml lapte si 90 g zahar.
Se baga din nou la cuptor si se lasa pana se coace.
Eu am topit si putina ciocolata, pentru ornat.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii