Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,apoi pe rand galbenusurile si amoniacul stins in otet.Se presara faina,ness-ul si nuca si se amesteca usor cu o lingura de lemn de jos in sus.Se toarna in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se coace la foc moderat 40 de minute.
Dupa ce s-a racit,se taie blatul in doua, se da la o parte jumatate si se umple cu gemul amestecat cu nuca,se bune jumatatea cealalta deasupra,se pregateste glazura:se topeste ciocolata pe baie de aburi impreuna cu untul, apa si uleiul, se toarna peste prajitura si se lasa la racit.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii