Blat:
Se bat albusurile spuma cu zaharul dupa care se adauga galbenusurile, faina si vanilia. Se coace la foc potrivit intr-o tava tapetata cu faina.
Crema I
Se freaca galbenusurile cu zahar, se adauga faina dizolvata bine in laptele rece si se fierbe pana se ingroasa. La sfarsit se adauga untul.
Crema II
Se bat albusurile spuma cu zahar dupa care se adauga zeama de lamaie si nesul. Se ard cele 10 linguri de zahar si se toarna fierbinte peste albusurile spuma. Se adauga: BLAT/ CREMA I/ CREMA II/ NUCA PRAJITA
Se tine la frigider o zi!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii