Blat
Albusurile de la cele 8 oua se bat spuma, se adauga 200 g zahar si 6 galbenusuri, 150 g nuci si cele 2 linguri de faina. Compozitia astfel obtinuta se coace intr-o tava unsa cu grasime unsa cu grasime si tapetata cu faina.
Crema
Untul se freaca cu 200 g zahar. Se adauga 2 galbenusuri si picatura cu picatura ness-ul dizolvat in ceasca de apa fierbinte (dupa ce s-a racit), la care se adauga esenta de rom. Se adauga 50 de g nuci. Compozitia se intinde peste blatul rece si se pudreaza cu cacao (in care se poate pune si un pic de ness din cel fin, nu granulat).
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii