Blat
Albusurile de la cele 8 oua se bat spuma, se adauga 200 g zahar si 6 galbenusuri, 150 g nuci si cele 2 linguri de faina. Compozitia astfel obtinuta se coace intr-o tava unsa cu grasime unsa cu grasime si tapetata cu faina.
Crema
Untul se freaca cu 200 g zahar. Se adauga 2 galbenusuri si picatura cu picatura ness-ul dizolvat in ceasca de apa fierbinte (dupa ce s-a racit), la care se adauga esenta de rom. Se adauga 50 de g nuci. Compozitia se intinde peste blatul rece si se pudreaza cu cacao (in care se poate pune si un pic de ness din cel fin, nu granulat).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii