Blat
Albusurile de la cele 8 oua se bat spuma, se adauga 200 g zahar si 6 galbenusuri, 150 g nuci si cele 2 linguri de faina. Compozitia astfel obtinuta se coace intr-o tava unsa cu grasime unsa cu grasime si tapetata cu faina.
Crema
Untul se freaca cu 200 g zahar. Se adauga 2 galbenusuri si picatura cu picatura ness-ul dizolvat in ceasca de apa fierbinte (dupa ce s-a racit), la care se adauga esenta de rom. Se adauga 50 de g nuci. Compozitia se intinde peste blatul rece si se pudreaza cu cacao (in care se poate pune si un pic de ness din cel fin, nu granulat).

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii