Se bat bine albusurile spuma, apoi treptat se adauga zaharul pudra si la urma nuca amestecand incet in asa fel in cat compozitia sa prinda aer. Foile se coc pe dosul tavii, unse bine cu margarina sau unt si se desprind cu un cutit cand sunt inca fierbinti si se rastoarna pe un ziar sau pe un blat de lemn, despartite de ziare ca sa nu se prinda intre ele.
Intre timp se face crema: se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si margarina sau untul (la temperatura camerei) si la urma se adauga esenta de rom, cacao si nessul. Se aseaza foile si se ung cu crema rezultata in asa fel incat deasupra sa fie un strat de crema. Se da 2 3 ore la rece. Inainte de a se servi se rade deasupra ciocolata si nuca de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii