Blatul:
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul putin cate putin,galbenusurile,miezul de nuca,faina si praful de copt.Se tapeteaza tava,se toarna compozitia si se introduce la cuptor.
Crema:
Margarina si untul se freaca bine cu zaharul pana se obtine o pasta spumoasa.Cele doua galbenusuri se freaca cu nessul,apoi se amesteca cu untul frecat cu zaharul.
Dupa ce s-a racit blatul,se adauga crema,deasupra se rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii