Blatul:
Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul putin cate putin,galbenusurile,miezul de nuca,faina si praful de copt.Se tapeteaza tava,se toarna compozitia si se introduce la cuptor.
Crema:
Margarina si untul se freaca bine cu zaharul pana se obtine o pasta spumoasa.Cele doua galbenusuri se freaca cu nessul,apoi se amesteca cu untul frecat cu zaharul.
Dupa ce s-a racit blatul,se adauga crema,deasupra se rade ciocolata.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii