Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile, faina si nuca si se face un pandispan pe care il bagam la cuptor intr-o cratita unsa cu ulei, pudrata cu faina si pusa hartie de copt, cca 35-40 minute la foc potrivit. Crema se fierbe pe baie de aburi 1/2 h. Se pun nucile taiate si prajite in crema si se amesteca cu margarina. Cand e gata, se lasa sa se raceasca, se taie in doua si se umple cu crema. Putem sa il ornam cu glazura Dr. Oetker.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii