Blat:se bat albusurile spuma,se adauga zaharul se bate in continuare,se amesteca separat faina cu cacaoa si praful de copt,se pune peste albusurile batute impreuna cu nuca si se amesteca usor cu lingura de jos in sus.Se da la cuptor in tava pregatita cu hartie de copt unsa si tapetata.
Crema:se freaca bine galbenusurile cu zaharul si oul intreg,se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa.Se freaca bine margarina,se adauga crema fiarta cand este rece si cacaoa cernuta.
Se taie blatul in doua,se umple cu crema ,se pune si deasupra crema si se decoreaza dupa imaginatia fiecaruia cu nuca macinata,ciocolata rasa sau frisca.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii