Se bat ouale cu zaharul si uleiul, pana devine o crema, se adauga pe rand un pahar de faina amestecat cu 1 praf de copt si o smantana, se bate la viteza mare numai sa se amestece toate si iar se adauga al doilea pahar cu faina si praful de copt si iar 1 cutie de smantana.
Se pune aluatul in tava, se taie marunt 150 g nuca, se presara nuca si se coace. Cand este coapta se scoate si fierbinte se toarna peste ea sirop maiipel, asa scrie pe cutie, e un sirop care se foloseste si la clatite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii