Nlat:
50 ml lapte, mierea si margarina se topesc pe foc.
In 50 ml lapte se stinge praful de copt. Se amesteca apoi cu zaharul, faina, oul si 50 ml lapte. Aluatul se pune in tava tapetata. Atentie la copt, cand s-a rumenit se verifica daca s-a copt si se scoate din cuptor.Prajitura se taie cubulete cit timp este calda.
Glazura:
Toate ingredientele se amesteca si se topesc pe foc. Cand s-a racorit putin se dau bucatele prin glazura si se tavalesc in nuca de cocos sau nuca, alune sau ce va place.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii