Prajitura cu nuca de cocos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:
  • 30 gr margarina
  • 200 gr zahar
  • 250 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri miere
  • 1 praf copt
  • 100 ml lapte
  • Glazura:
  • 200 gr zahar
  • 200 gr margarina
  • 2 linguri cacao
  • 7 linguri lapte
  • Decor:
  • 2 pungi cocos

Mod de preparare

Nlat:

50 ml lapte, mierea si margarina se topesc pe foc.

In 50 ml lapte se stinge praful de copt. Se amesteca apoi cu zaharul, faina, oul si 50 ml lapte. Aluatul se pune in tava tapetata. Atentie la copt, cand s-a rumenit se verifica daca s-a copt si se scoate din cuptor.Prajitura se taie cubulete cit timp este calda.

Glazura:

Toate ingredientele se amesteca si se topesc pe foc. Cand s-a racorit putin se dau bucatele prin glazura si se tavalesc in nuca de cocos sau nuca, alune sau ce va place.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce decorata cu royal icing

Turta dulce decorata cu royal icing

Se da drumul la cuptor.

Turta dulce decorata cu royal icing
Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate

Pentru inceput se cern 200 g faina intr-un vas.

Fursecuri cu aroma de lamaie, stampilate
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte.

Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor