Se amesteca ouale cu zaharul, mierea cu esenta, alternativ cate putin lapte , putina faina
Tapetezi tava cu unt si faina, se pune compozitia uniform in tava la un foc potrivit.
Glazura:
Se amesteca toate pe foc ca si ciulamaua, cand incepe sa clocoteasca se stinge focul.
Se pune un pachet de unt taiat bucatele.
Se scoate din cuptor se taie cu cutitul
Se pune glazura uniform dupa care se rade ciocolata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii