Blatul
Albusurile se bat spuma tare ca de bezea cu cele 300 gr de zahar (150gr +150 gr).Se adauga apoi faina si200 gr cocosul .
Compozitia se pune intr-o tava de aragaz unsa si tapetata cu faina .
tava se baga la cuptor pana ce blatul este gata ,apoi se scoate sa se raceasca .
Peste blatul rece se aduga Crema :
Galbenusurile cu zaharul faina si laptele se pun pe foc pana se ingroasa ca o budinca.
se da la o parte si se adauga o esenta de vanilie Dr.Oetker iar cind se raceste putin se adauga si 1 pachet de unt si se amesteca cu mixerul.
Crema gata preparara se aduga peste blat iar pe deasupra se presara nuca de cocos in strat gros.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii