Ingrediente
Ingrediente pentru foi:, , , 250 g faina, 100 g margarina, 2 linguri cacao, 1 ou, 150 g zahar, 2 linguri smintina, 1 praf de copt, , Pentru crema de cocos:, , , 6 albusuri, 2oo g zahar, 150-170 g nuca de cocos, , Pentru crema de vanilie, care va fi deasupra:, , , 6 galbenusuri, 3 linguri faina, 200 ml lapte, 100 g unt, 200 g zahar, 1-2 zahar vanilat
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
8 voturi
Mod de preparare
Pregatim crema de cocos: batem bine albusurile cu zaharul si adaugam si nuca de cocos, amestecand usor cu o lingura.
Aluatul pt foii il impartim in doua. Intindem prima foaie, o asezam intr-o tava (23x33 cm), intindem crema de cocos si ultima foie de aluat. O intepam din loc in loc cu o furculita.
Dam la cuptrul preincalzit la 180 gradeC, pentru 40-45 de minute.
Dupa ce s-a racit complet intindem deasupra crema de vanilie: amestecam galbenusurile cu zaharul, faina, vanilia .Turnam laptele suvita si fierbem pe foc pana se ingroasa. La sfarsit dupa ce s-a racit crema adaugam si untul.
Radem ciocolata deasupra.
Isabela (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009
Cely, Lumi, Ionela va multumesc! Mac Myra , da fotografia e originala, e facuta de mine.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2009
Un advarat deliciu
lumi (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
cred ca e delicioasa! O voi incerca!
IONELA (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
mmmmmmmmmmm ce bunatate arata super am salvat reteta
mac myra (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2009
Interesanta reteta,dar poza e originala?