Blatul: 8 albusuri de bat cu 8 linguri de zahar pana ce devin bezea. Se adauga apoi 100 de grame de nuca de cocos, 100 de grame de mac macinat si 4 linguri de faina. Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor.
Crema: o budinca de vanilie se amesteca cu 8 linguri de zahar, 8 galbenusuri si 300 ml de lapte. Se fierb pana ce se ingroasa. Se da de pe foc si se lasa la racit. Cand e rece se amesteca cu o margarina. Se intinde crema obtinuta pe blatul rece si insiropat cu apa cu zahar si esenta de rom.
Peste crema se aseaza un strat de biscuiti Picnic.
Glazura: 4 linguri de apa si 4 linguri de zahar se fierb pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se amesteca cu 4 linguri de cacao si o lingura de margarina. Se intinde glazura peste biscuiti.
Se poate orna dupa gustul fiecaruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii