autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu nuca de cocos

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
300 gr faina, 150 gr unt, 150 gr zahar, 1 ou, 1 praf copt, 1 lingurita cacao, 1 lingura lapte (se framinta aluatul), Crema: 6 albusuri batute spuma, 1 lingura apa, 200 gr nuca de cocos, Glazura: 6 galbenusuri, 200 gr zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 1h

29 voturi

Mod de preparare

Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa aceea se adauga 200 gr nuca de cocos). Acuma se pune a doua foaie si se da la cuptor la foc incet. Cind este inca calda se pune glazura din 6 galbenusuri frecate cu 200 gr zahar praf). Se pune pe blat, apoi se razuie ciocolata si se lasa in tava pina a doua zi.
Din ingredientele se fac 2 foi. Prima foaie se pune in tava si peste ea se pune crema (6 albusuri batute spuma cu 1 lingura apa, 150 gr zahar, dupa ac
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Prajituri
Prajitura cu nuca de cocos si frisca

Prajitura cu nuca de cocos si frisca

Blat: Albusurile se bat spuma. Se pun pe rand zaharul, nuca de cocos, praful de copt stins in putin

74 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu mere, stafide si nuca de cocos

Prajitura cu mere, stafide si nuca de cocos

In primul rand , eu am procedat putin altfel la umplutura, am curatat merele, am scos cotorul si

2 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

29 voturi

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 praf copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 lingura lapte (se framinta aluatul)
  • Crema: 6 albusuri batute spuma
  • 1 lingura apa
  • 200 gr nuca de cocos
  • Glazura: 6 galbenusuri
  • 200 gr zahar pudra

Raporteaza reteta

Tort Pavlova cu ciocolata

Tort Pavlova cu ciocolata

Incepeti cu bezeaua – ea este una frantuzeasca. Pentru fiecare foaie de bezea bateti 150gr

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri
Tiramisu

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

298 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Fast and Black Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie. Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7 minute, astfel incat ouale sa creasca

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura 2 in 1 Prajitura 2 in 1

Pentru primul Blat: Se adaugă faina cu untul topit si se amesteca, apoi se pune laptele si zaharul se amesteca pana când nu

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse