Batem albusurile spuma tare, adaugam coaja si zeama de lamaie, se contiuna batutul spumei, adaugam zaharul, vanilia si batem pana la topirea zaharului. Se adauga faina, se amesteca cu grija pana la incorporarea acesteia, adaugam nuca, rahatul si ciocolata, toate taiate bucatele. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc potrivit cam 20-25 minute. Dupa copt, la 3 minute am scos prajitura din tava am lasat-o sa se raceasaca si am ornat-o cu ciocolata topita astfel: am topit cubul de ciocolata menaj cu 1 lingura de apa intro canita apoi am pus topitura intro punguta de nylon pe care am intepat-o la un capat si mi-am ornat prajiturica asa cum o vedeti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii