Laptele se toarna peste gris si se lasa 2 ore. Separat se amesteca 3 galbenusuri cu un praf de sare, zaharul, nucile, zaharul vanilat si bicarbonatul, apoi se amesteca cu grisul imuiat.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu folie de cuptor si se coace 40 minute la foc potrivit. Albusurile se bat spuma pe bain-marie cu 1 lingura de zahar si 2-3 picaturi de zeama de lamaie si se toarna deasupra prajiturii cu 10 minute inainte de a scoate prajitura din cuptor.
Se taie dupa ce se raceste.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii