Pe scindura de aluat sau pe masa se cerne faina, se adauga unt rece taiat in bucatele mici si se toaca cu cutitul. Apoi, in faina amestecata cu untul se face o adincitura in care se toarna 3 galbenusuri frecate cu 1/2 pahar de zahar, se adauga bicarbonat, sare si se framinta. Apoi aluatul se intinde, se pune pe o tava unsa cu unt se presara cu nuci pisate amestecate cu 1/4 pahar de zahar si se toarna deasupra albusurile batute cu zahar (1/4 pahar de zahar). Se pune la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii