Bateti albusurile impreuna cu zaharul si pliculetul de zahar vanilat pana se fac spuma dupa care se adauga faina treptat si praful de copt, se amesteca incet incet. Se separa in doua parti din care una din ele se amesteca bine impreuna cu 2-3 linguri de cacao neagra.
Ungeti o tava cu un pic de unt ( poate sa fie rotunda sau patrata) si turnati o parte din masa alba dupa care o parte din masa maron si tot asa pana terminati tot continutul.
Dati la cuptor timp de 20 minute aproximativ la 180 de grade.
Dupa ce se raceste se taie in doua parti orizontale si se umple cu un bun strat de nutella si fidea de ciocolata alba sau ciocolata alba rasa pe razatorea mare sau inclusiv cu cutitul in felioare marunte, se adauga cealalta parte si repetati procesul (nutella si ciocolata alba).
Se poate servi imediat dar va recomand sa o lasati minim 4 ore la reposat asa incat ca blatul sa se inmoaie un pic.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii