Bateti albusurile impreuna cu zaharul si pliculetul de zahar vanilat pana se fac spuma dupa care se adauga faina treptat si praful de copt, se amesteca incet incet. Se separa in doua parti din care una din ele se amesteca bine impreuna cu 2-3 linguri de cacao neagra.
Ungeti o tava cu un pic de unt ( poate sa fie rotunda sau patrata) si turnati o parte din masa alba dupa care o parte din masa maron si tot asa pana terminati tot continutul.
Dati la cuptor timp de 20 minute aproximativ la 180 de grade.
Dupa ce se raceste se taie in doua parti orizontale si se umple cu un bun strat de nutella si fidea de ciocolata alba sau ciocolata alba rasa pe razatorea mare sau inclusiv cu cutitul in felioare marunte, se adauga cealalta parte si repetati procesul (nutella si ciocolata alba).
Se poate servi imediat dar va recomand sa o lasati minim 4 ore la reposat asa incat ca blatul sa se inmoaie un pic.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii