Prajitura cu orez si fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati): Pentru aluat: 300 gr. faina
  • 100 gr. alune macinate
  • 200 gr. unt sau margarina
  • 100 gr. zahar
  • 1 zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare
  • un ou. Pentru umplutura: 3 oua
  • 500 gr. branza de vaci (slaba)
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri lapte
  • 100 gr. zahar
  • 20 gr. amidon
  • 600 gr. orez fiert in lapte. In plus: grasime pentru tava
  • 8 piscoturi
  • 600 gr. prune (rosii)
  • 600 gr. mere

Mod de preparare

Aluatul: Se framanta un aluat fraged si se lasa sa se odihneasca circa 30 de minute la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise