Prajitura cu orez si fructe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 20 de bucati): Pentru aluat: 300 gr. faina
  • 100 gr. alune macinate
  • 200 gr. unt sau margarina
  • 100 gr. zahar
  • 1 zahar vanilat
  • un varf de cutit de sare
  • un ou. Pentru umplutura: 3 oua
  • 500 gr. branza de vaci (slaba)
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri lapte
  • 100 gr. zahar
  • 20 gr. amidon
  • 600 gr. orez fiert in lapte. In plus: grasime pentru tava
  • 8 piscoturi
  • 600 gr. prune (rosii)
  • 600 gr. mere

Mod de preparare

Aluatul: Se framanta un aluat fraged si se lasa sa se odihneasca circa 30 de minute la frigider.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise