Se bat bine albusurile spuma, apoi se adauga in ploaie zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile si 6 linguri de apa alternativ, apoi uleiul si faina amestecata cu praful de copt nestins.
Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu unsa cu ulei, sau se poate pune foaie de copt pentru prajituri.
Se curata perele si se taie cubulete. Se aseaza peste compozitie, si se presara pe deasupra gris, ciocolata rasa si zahar tos.
Se coace cca 20 min la foc tare si 30 la foc min.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Se taie in patrate cu latura de 4-5 cm si se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Aceasta prajitura se poate face cu orice fel de fructe.
Pofta buna!
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii