Se bate untul cu zaharul,se adauga,ouale,faina praful de copt,laptele apoi miezul de nuca si la sfarsit ciocolata maruntita.Se toarna totul intr-o tava peste hartie de copt.Deasupra se pun feliutele de para decojite. Se da la cuptor pentru 40 minute cam la 160-180°.La sfarsit se pudreaza cu zahar pudra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii