Prajitura cu pesmet si budinca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu pesmet si budinca

Ingrediente

  • Pt. blat trebuie:
  • 6 oua
  • 10 linguri zahar
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri apa
  • 10 linguri pesmet
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • Pt. sirop:
  • 10 linguri zahar
  • 300 ml apa
  • Pt.crema :
  • 1 budinca de vanilie
  • 1 budinca de cacao
  • Pt. decor:
  • frisca

Mod de preparare

Blatul se pregateste astfel:

Cele 6 albusuri+4 linguri de aparece le bati spuma, se adauga zaharul, dupa ce sa topit se pune galbenusurile,faina,pasmetul,cacao si praful de copt.

Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.

Se coace foarte repede!!!!

Siropul se pregateste astfel:

Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa; se fierbe pana se topeste apoi se insiropeaza blatul.

Crema se pregateste asa:

Se pregatesc budincile ca pe plicuri.

Blatul se lasa in tava, unde se insiropeaza apoi se pune budinca de vanilie,cacao si pt decor frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise