Blatul se pregateste astfel:
Cele 6 albusuri+4 linguri de aparece le bati spuma, se adauga zaharul, dupa ce sa topit se pune galbenusurile,faina,pasmetul,cacao si praful de copt.
Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.
Se coace foarte repede!!!!
Siropul se pregateste astfel:
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa; se fierbe pana se topeste apoi se insiropeaza blatul.
Crema se pregateste asa:
Se pregatesc budincile ca pe plicuri.
Blatul se lasa in tava, unde se insiropeaza apoi se pune budinca de vanilie,cacao si pt decor frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii