Blatul se pregateste astfel:
Cele 6 albusuri+4 linguri de aparece le bati spuma, se adauga zaharul, dupa ce sa topit se pune galbenusurile,faina,pasmetul,cacao si praful de copt.
Se pune intr-o tava unsa si tapetata si se da la cuptor.
Se coace foarte repede!!!!
Siropul se pregateste astfel:
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu apa; se fierbe pana se topeste apoi se insiropeaza blatul.
Crema se pregateste asa:
Se pregatesc budincile ca pe plicuri.
Blatul se lasa in tava, unde se insiropeaza apoi se pune budinca de vanilie,cacao si pt decor frisca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii