prajitura
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intr-un bol se amesteca margarina moale aproape topita cu brinza si ouale si zaharul se adauga zaharul vanilat si faina treptat pina compozitia este omogena dar nu prea mult dupa care se adauga picaturile de ciocolata si se toarna intr-o forma de gughelof cu gaura la mijloc si pe care am unso cu putin ulei.Se coboara temperatura la 175 de grade si se coace 30 de minute sau pina se rumeneste frumos.
Intr-e timp se pregateste glazura.
Se pun toate ingridentele intr-o craticioara si se incalzesc pe foc mic citeva minute pina se ingroase putin.Se lasa sa se raceasca.
Cind prajitura este gata si am scos-o din cuptor o lasam sa se raceasca putin si turnam glazura deasupra.Iese minunata si este buna si pentru onomastica ptr copii.
Eu am facut compozitia prajiturii dar am pus-o in tavite ca ptr mafins si am facut deasemeni a doua glazura -la ben marin se topeste ciocolata cu laptele condesat si margarina pina ciocolata sa topit se ia de pe foc si se lasa la racit putin dupa care am muiat fiecare mafin in ciocolata si le-am pus pe un gratar sa se raceasca. A iesit minunat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii