PRAJITURA CU PIERSICI si MERE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
PRAJITURA CU PIERSICI si MERE

Ingrediente

  • 200 gr margarina Rama
  • 100 gr zahar
  • 3 pahare faina
  • 1 lingurita sare
  • 8 linguri de apa
  • 2 oua
  • 500 gr mere si piersici
  • un praf de copt

Mod de preparare

Merele si piersicile se spala, se curate de samburi si pielita si se taie felii subtiri. Se freaca zaharul cu margarina, apoi cu ouale, sarea. Dupa ce obtinem o spuma fina se incorporeaza celelalte ingrediente. Aluatul se pune intr-o tava tapetata si se adauga fructele - un rand de piersici, unul de mere, s.a.m.d.

Se pune la copt la foc mediu timp de 25 minute. Se serveste rece, optional presarata cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise