Piersicile se taie jumatati se scoate samburele si se calesc 5 minute cu 3 linguri de zahar si aroma de vanilie. Se amesteca untul cu zaharul, se adauga ouale apoi faina. Se unge o forma de ceramica cu unt si se pun piersicile fara zeama, iar deasupra lor cu o lingura se pune aluatul. Se da la cuptor la 170 grade.
Se serveste rece cu sos de vanilie

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii