Se face un compot din mandarine+zahar si se lasa la racit; se face crema instant conform instructiunilor de pe pachet; piscoturile se inmoaie in compot si se asaza pe un platou, se pune un strat de gem , se toarna un rand de crema, se pun mandarine din compot taiate cuburi, apoi iar un strat de piscoturi stropite cu zeama din compot, gem si strat de crema; se termina cu un strat de piscoturi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii