Prajitura cu portocale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale (sucul si coaja)
  • 4 oua
  • 300 g faina
  • 50 g fecola
  • 250 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 1/2 pahar lapte
  • 100 g unt
  • esenta de rom (dupa gust)

Mod de preparare

Galbenusurile se mixeaza cu zahar, rom, sucul si coaja de portocale. Se adauga faina amestecata cu fecola si praful de copt, laptele, untul topit si racit si la urma albusurile batute spuma.
Se pune in tava unsa cu unt si tapetata cu putina faina, la 170 grade, pentru cca. 45 min.
Cand e rece se pudreaza cu zahar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa
Salata greceasca

Salata greceasca

Reteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...

Salata greceasca
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise