Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Se topeste untul.Se toarna intr-o salatiera faina cernuta si praful de copt.Se face o gaura in mijloc.Se sparg ouale si se amesteca cu telul.Se adauga untul topit si coaja de portocala rasa.Se amesteca pana se obtine o pasta moale si omogena.Se unge cu unt o tava rotunda.Se toarna compozitia in tava si se pune la cuptor,25 de minute.Se verifica daca s-a copt,cu lama de cutit.Daca lama nu iese curata,se mai lasa cateva minute.Se scoate prajitura si se lasa sa se raceasca.Se pune zaharul pudra intr-un bol.Se adauga 2 linguri de suc de portocale,pana se obtine o pasta fondanta groasa,dar lichida.Se pune prajitura pe un platou nu foarte adanc.Se toarna restul de suc de portocale.Se adauga pasta fondata in centru si se intinde pe toata suprafata,cu o spatula.Se presara coaja de portocala confiata,taiata marunt si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii