Frecati untul cu zaharul si galbenusurile.Adaugati faina,coaja de lamaie si framantati aluatul obtinut pentru omagenizare.Puneti aluatul la rece pentru 1 ora.
Intindeti din el o foaie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Curatati fructele de coaja,taiati-le in cubulete si fiebite-le 10 min. in putina apa cu 100ml zahar.Cand blatul s-a intarit,scoateti tava din cuptor si turnati deasupra fructele calite.Puneti din nou la cuptor pentru 15 min.
Bateti albusurile spuma cu zaharul praf si cand spuma se tine bine pe tel,turnati-o peste fructele din tava,nivelati-o si puneti din nou tava la cuptor,la foc mic.Cand s-a rumenit,scoateti-o din cuptor si taiati-o dupa racire.
Deasupra puteti presara putina scortisoara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii