Frecati untul cu zaharul si galbenusurile.Adaugati faina,coaja de lamaie si framantati aluatul obtinut pentru omagenizare.Puneti aluatul la rece pentru 1 ora.
Intindeti din el o foaie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Curatati fructele de coaja,taiati-le in cubulete si fiebite-le 10 min. in putina apa cu 100ml zahar.Cand blatul s-a intarit,scoateti tava din cuptor si turnati deasupra fructele calite.Puneti din nou la cuptor pentru 15 min.
Bateti albusurile spuma cu zaharul praf si cand spuma se tine bine pe tel,turnati-o peste fructele din tava,nivelati-o si puneti din nou tava la cuptor,la foc mic.Cand s-a rumenit,scoateti-o din cuptor si taiati-o dupa racire.
Deasupra puteti presara putina scortisoara.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii