Amestecati - cu mixerul - faina, praful de copt, untul, zaharul, ouale, sarea si laptele, pana ce obtineti un aluat neted. Incorporati coaja rasa de lamaie si miezul de nuca taiat marunt (mai putin 2 linguri pe care le pastrati pentru decorat), ungeti o tava (diametrul 26 cm) cu pereti detasabili si presarati in ea pesmetul. Puneti aluatul in tava si asezati deasupra prunele (spalate si fara samburi) taiate in spalturi, apasandu-le una langa alta in aluat. Dati prajitura la cuptorul incins la 200gr. si lasati-o sa se coaca 45 de minute. Amestecati zaharul (cele 2 linguri) cu scortisoara si presarati-l, impreuna cu nucile taiate, peste prajitura calda. Retineti: puteti inlocui prunele cu alte fructe - mere, pere, piersici ori nectarine, dar in acest caz pudrati praji-tura numai cu zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii