Galbenusul se freaca cu o cana de zahar, apoi se adauga apa clocotita si uleiul.
Se pune faina si praful de copt, apoi se bate albusul cu o cana de zahar si se amesteca cu prima compozitie.
Prunele se aseaza in tava unsa si tapetata, se presara cu zahar si scortisoara si se pune blatul.
Se da la cuptor timp de 25, 30 de minute
Foarte ieftina si buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii