Prajitura cu prune

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Prajitura cu prune

Ingrediente

  • 6 oua
  • 12 linguri apa clocotita
  • 12 linguri ulei
  • 2 cani de zahar
  • jumatate praj de copt
  • 1 kg de prune

Mod de preparare

Galbenusul se freaca cu o cana de zahar, apoi se adauga apa clocotita si uleiul.

Se pune faina si praful de copt, apoi se bate albusul cu o cana de zahar si se amesteca cu prima compozitie.

Prunele se aseaza in tava unsa si tapetata, se presara cu zahar si scortisoara si se pune blatul.

Se da la cuptor timp de 25, 30 de minute

Foarte ieftina si buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise