Ingrediente
6 oua, 24 linguri zahar,12 linguri ulei, 12 linguri lapte, 15 linguri faina, un praf de copt, un plic zahar vanilat, 3-4 cozi de rabarbura taiate feliute(in loc de rabarbura se pot folosi: visine sau cirese sau caise sau kiwi sau capsuni).
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
33 voturi
Mod de preparare
Blatul se toarna intr-o tava unsa si tapetata. Peste blat se aseaza fructele.(daca au samburi, se scot samburii)
Se baga la foc iute 5 minute, apoi se lasa 20 minute la foc moderat.
Intre timp, cele 6 albusuri se bat spuma cu cele 12 linguri de zahar ramase, si cu un pliculet de zahar vanilat.
Dupa cele 25 minute, se pune albusul spuma peste fructe si se lasa la foc moderat pana se coloreaza albusul.
Este gustoasa si racoroasa!
Pofta buna!