Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
Blaturile: 12 oua. 24 lg. zahar, 24 lg. faina, 1 praf copt, putina sare, Crema: 1 pachet unt, 1/2 lt. rom, 200 gr. nuca macinata, 4 lg. dulceata acrisoara, 4-5 lg. cacao, Glazura: 100 gr. unt, 4 lg. zahar 4 lg. cacao
Dificultate: Medie | Timp: 2h
Mod de preparare
Se fac doua blaturi separate, unul din 8 oua, altul din 4 oua, astfel:
Deasupra se poate orna discret cu frisca, sau viermisori de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rom" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Foile: pentru foi amestecam toate ingredientele pana cand aluatul nu se mai lipeste de maini. Aluatul
69 voturi
14 comentarii
1h 20 min
1 .Se topeste untul sau margarina si se lasa la racit.Se spala limetele cu apa fierbinte si se usuca.Coaja
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate