Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma tare ca la bezea.
Se adauga treptat galbenusurile continuand mixarea, apoi se adauga apa de trandafir.
Se pune faina cernuta si se amesteca compozitia cu ajutorul unui tel.
Rubarba se spala , se curata tijele apoi se taie in bucati aproximativ egale.
Capsunile se curata ,se spala si se taie in doua.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pune rubarba si capsunile.
Se da la cuptorul preincazlit la 180 grade timp de 30 minute.
Prajitura se portineaza cand este rece si se pudreaza cu zahar.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeuraDescopera cum sa pregatesti bastonase delicioase de dovlecei tempura, crocante si savuroase. Reteta simpla, cu ingrediente...
Bastonase de dovlecei in aluat crocant. Reteta de dovlecei tempuraRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii