autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu rubarba sau alte fructe

Autor: wolf (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: wolf (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Ingrediente
4 oua,, 13 linguri de ulei, , 13 linguri de lapte, , 2 cani mari de zahar, , 3 vanilii, , 2 cani de faina, , 1 praf de copt, , 3 linguri de otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale (albus si galbenus), se pun 13 linguri de ulei si 13 linguri de lapte se bate bine cu mxerul. Apoi se adauga cele 2 cani de zahar tos si esentele batem iar bine cu mixerul.La sfarsit adaugam faina in care se face o gropita in care se pune praful de copt peste care se adauga 3 linguri de otet se amesteca ptr ultima oara cu mixerul.Se toarna in tava pregatita cu hartie de copt . Deasupra se asaza bucatele de rubarbar sau fructe. Se coace aproximativ 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarba sau alte fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu piersici

Tarta cu piersici

Intr-un castron punem faina cernuta, zaharul praf, untul rece taiat bucatele si galbenusul de ou.

4 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Tort-crema de zahar ars

Tort-crema de zahar ars

Se topesc 4 linguri de zahar intr-o cratita (care poate fi bagata in cuptor) - "manjiti"

6 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 13 linguri de ulei
  • 13 linguri de lapte
  • 2 cani mari de zahar
  • 3 vanilii
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri de otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu visine si cirese amare