Intr-un vas se pun ouale (albus si galbenus), se pun 13 linguri de ulei si 13 linguri de lapte se bate bine cu mxerul. Apoi se adauga cele 2 cani de zahar tos si esentele batem iar bine cu mixerul.La sfarsit adaugam faina in care se face o gropita in care se pune praful de copt peste care se adauga 3 linguri de otet se amesteca ptr ultima oara cu mixerul.Se toarna in tava pregatita cu hartie de copt . Deasupra se asaza bucatele de rubarbar sau fructe. Se coace aproximativ 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii