autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Prajitura cu rubarba sau alte fructe

Autor: wolf (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: wolf (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 ianuarie 2011

Ingrediente
4 oua,, 13 linguri de ulei, , 13 linguri de lapte, , 2 cani mari de zahar, , 3 vanilii, , 2 cani de faina, , 1 praf de copt, , 3 linguri de otet

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se pun ouale (albus si galbenus), se pun 13 linguri de ulei si 13 linguri de lapte se bate bine cu mxerul. Apoi se adauga cele 2 cani de zahar tos si esentele batem iar bine cu mixerul.La sfarsit adaugam faina in care se face o gropita in care se pune praful de copt peste care se adauga 3 linguri de otet se amesteca ptr ultima oara cu mixerul.Se toarna in tava pregatita cu hartie de copt . Deasupra se asaza bucatele de rubarbar sau fructe. Se coace aproximativ 30 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarba sau alte fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Moelleux au chocolat (prajitura cu ciocolata)

Se topeste ciocolata. Ajutati untul taiat in bucati putin cate putin pana obtineti o crema consistenta.

4 voturi    4 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Rulada de cacao cu branza dulce

Rulada de cacao cu branza dulce

Umplutura: Intr-un bol se mixeaza branza cu oul,sarea, zaharul,zaharul vanilat si smantana .La

7 voturi    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 4 oua,
  • 13 linguri de ulei
  • 13 linguri de lapte
  • 2 cani mari de zahar
  • 3 vanilii
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri de otet

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Fursecuri cu alune