autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura cu rubarbar

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 pachet margarina, 400 g zahar, 5 oua, 1 plic praf de copt, 350 g faina, rubarbar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata tulpina de rubarbar, se taie cubulete. Separat zaharul se freaca cu margarina. Se adauga galbenusurile pe rand, praful de copt dizolvat in putin lapte caldut si faina. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se pune in tava, se presara cubuletele de rubarbar, se apasa putin, apoi se da la cuptor. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarbar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Chec rapid

Chec rapid

Intr-un bol amestecam faina cu cacaua si scortisoara. Intr-o canita stingem bicarbonatul cu zeama

30 voturi    4 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura cu compot

Prajitura cu compot

Tava pe pune pe aragaz iar fundul ei este acoperit cu zahar(din abundenta). Zaharul este pus la topit.

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Georgiana Cosac

    Georgiana Cosac (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2011

    Rubarba e acrisoara. Pe mine ma duce cu gandul la visine.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    E foarte buna, gustoasa si eu fac, dar putin altfel.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Arata tare bine, dar nu stiu ce gust are rubarba.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 400 g zahar
  • 5 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 350 g faina
  • rubarbar

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Georgiana Cosac (Chef de cuisine)

Rubarba e acrisoara. Pe mine ma duce cu gandul la visine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura Greta Garbo simpla