autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura cu rubarbar

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 pachet margarina, 400 g zahar, 5 oua, 1 plic praf de copt, 350 g faina, rubarbar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata tulpina de rubarbar, se taie cubulete. Separat zaharul se freaca cu margarina. Se adauga galbenusurile pe rand, praful de copt dizolvat in putin lapte caldut si faina. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se pune in tava, se presara cubuletele de rubarbar, se apasa putin, apoi se da la cuptor. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarbar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilie

Prajitura cu branza, fructe tropicale si budinca de vanilie

Blatul: Untul, de la temperatura camerei, il mixam cu zaharul pana devine o spuma. Incorporam galbenusurile

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

Se cerna faina si se amesteca cu zaharul pudra cernut si el. Albusurile se bat spuma cu praful

21 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Georgiana Cosac

    Georgiana Cosac (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2011

    Rubarba e acrisoara. Pe mine ma duce cu gandul la visine.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    E foarte buna, gustoasa si eu fac, dar putin altfel.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Arata tare bine, dar nu stiu ce gust are rubarba.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 400 g zahar
  • 5 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 350 g faina
  • rubarbar

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

221 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

14 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Georgiana Cosac (Chef de cuisine)

Rubarba e acrisoara. Pe mine ma duce cu gandul la visine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Mini tarte cu fructe