autor:

Georgiana Cosac

» » , Dulciuri diverse, Prajituri

Prajitura cu rubarbar

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iunie 2010

Ingrediente
1 pachet margarina, 400 g zahar, 5 oua, 1 plic praf de copt, 350 g faina, rubarbar

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata tulpina de rubarbar, se taie cubulete. Separat zaharul se freaca cu margarina. Se adauga galbenusurile pe rand, praful de copt dizolvat in putin lapte caldut si faina. Albusurile se bat spuma si se incorporeaza in compozitie. Se pune in tava, se presara cubuletele de rubarbar, se apasa putin, apoi se da la cuptor. Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rubarbar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Cozonac cu nuca si rahat

Cozonac cu nuca si rahat

Laptele, smantana, margarina topita, laptele batut se incalzesc sa fie caldute la care se adauga

20 voturi    11 comentarii
2h
Prajituri
Tarta rustica cu cirese

Tarta rustica cu cirese

1. Pentru a face aluatul procedam astfel: punem faina, zaharul, si untul intr-un castron si framantam

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Georgiana Cosac

    Georgiana Cosac (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2011

    Rubarba e acrisoara. Pe mine ma duce cu gandul la visine.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    E foarte buna, gustoasa si eu fac, dar putin altfel.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

    Arata tare bine, dar nu stiu ce gust are rubarba.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

      Arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 400 g zahar
  • 5 oua
  • 1 plic praf de copt
  • 350 g faina
  • rubarbar

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Georgiana Cosac (Chef de cuisine)

Rubarba e acrisoara. Pe mine ma duce cu gandul la visine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cu cereale, miere si scortisoara Prajitura cu cereale, miere si scortisoara

O prajitura delicioasa care a umplut bucataria cu un soi de parfum de toamna amestecat cu aroma de turta dulce. Contine cereale, miere,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere

Ouale se mixeaza cu zaharul si aromele, bine. Se pune, apoi uleiul;se adauga faina (amestecata cu praful de copt) si laptele, cele doua

6 voturi    8 comentarii
2h
Prajituri
Nuci cu crema de lamaie