Albusurile se bat spuma , se adauga zaharul pudra , zaharul vanilat treptat si se bat pana se obtine o bezea.Din bezeaua obtinuta se opresc 3-4 linguri pentru ornat.In bezeaua ramasa se adauga galbenusurile amestecate cu scortisoara,se amesteca bine,apoi se toarna usor faina,bicarbonatul si se framanta pana se obtine un aluat tarisor. Se intinde foaia cam de 5-6 mm grosime,se taie in diferite forme ,se ung cu bezeaua pastrata,peste care se mai presara scortisoara.Se aseaza in tava unsa si se coc la foc potrivit. Dupa ce se scot din cuptor se vor acoperi cu un prosop curat pentru a se mai fragezi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii