5 galbenusuri se freaca spuma cu 200g zahar.
Se pune un praf de copt stins cu un strop de lamaie si apoi se adauga 7 linguri de ulei, aromele si 200 g faina.
Se pune aluatul la copt in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Dupa ce s-a copt, se unge frumusel cu gemul preferat,si deasupra se pun cele 5 albusuri batute bine cu 100g zahar.
Atentie!: albusurile se bat bine intai cu un vf. de cutit de sare si cand compozitia e tare se adauga zaharul in ploaie..
Se da apoi la cuptor pana se rumeneste binisor ......si gata "florinika"
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii