Inmuiati stafidele in rom. Frecati cu peria lamaile sub un jet de apa calda. - Ungeti cu unt o forma inalta si adanca. - Porniti cuptorul. - Amestecati untul inmuiat cu zaharul tos, pana cand compozitia devine deschisa la culoare si spumoasa. - Adaugati un ou, amestecand. Cand amestecul devine omogen, incorporati, amestecand in continuare o parte din faina amestecata cu praful de copt, apoi puneti al doilea ou. Procedati la fel, pana terminati toate ingredientele. - Adaugati coaja de lamaie rasa pe razatoarea mica si stafidele inmuiate in rom. - Varsati aluatul in forma unsa cu unt. Bagati-o la cuptor si lasati-o sa se coaca o ora. Verificati daca e coapta, varand in aluat lama unui cutit. Cand biscuitul e copt, cutitul trebuie sa iasa curat, fara urma de aluat. - Rasturnati prajitura pe un gratar si lasati-o sa se raceasca. In momentul servirii, pudrati-o cu zahar tos.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii