Prajitura cu struguri si branza dulce

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Prajitura cu struguri si branza dulce

Ingrediente

  • Ingrediente blat:
  • 2 oua mari
  • 10 linguri de zahar
  • 3 pliculete de zahar vanilat
  • 9 linguri de ulei
  • 9 linguri de lapte
  • 10 linguri de faina
  • 1 pachet de praf de copt
  • o lingura de cacao
  • Ingrediente crema:
  • 700 gr branza de vaci grasa
  • 3 oua
  • 6 linguri de gris
  • 6 linguri de zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat
  • In plus:
  • cateva boabe de struguri

Mod de preparare

Mod de preparare blat:

1. Mixati ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana au cosistenta unei creme.

2. Adaugati uleiul si laptele,apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt.

3. Impartiti compozitia in doua,iar intr-o parte puneti cacao si amestecati bine.

Mod de crema de branza:

1.Amestecati foarte bine toate ingredientele.

In tava tapetata cu unt si hartie pentru copt puneti compozitia cu cacao,apoi cea cu branza.Peste compozitia cu branza, puneti jumatati de struguri fara samburi si terminati cu compozitia de blat simpla.

Dati la cuptorul preincalzit la 190 gr,timp de 40-45 minute.Daca in timpul coacerii se rumeneste foarte tare,puneti o folie de aluminiu sau hartie pentru copt peste prajitura ca sa nu o ardeti.

Pentru un aspect mai frumos,dupa ce s-a racit o puteti pudra cu zahar pudra.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise