Se incinge cuptorul la 175 grade C. Se unge cu ulei o forma de circa 24 cm diametru, cu margini detasabile. Se taie boabele in doua, se scot simburii. Se amesteca zaharul cu ouale. Se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste compozitia cu oua, se amesteca. Se adauga uleiul si apa. Se toarna compozitia in forma. Se trec boabele de struguri prin faina, intr-un castron (pentru a nu se inmuia aluatul de la struguri), se pun boabele in aluat. Se coace 30 � 35 min. Se presara zahar pudra. Se lasa prajitura sa se raceasca in forma (teflon sau sticla).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii